Káva, dobro nebo zlo?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Udržujete svoji spotřebu kávy na konstantní úrovni?

KávaMáme informace z různých statistik, že většina konzumentů udržuje svoji spotřebu kávy na přibližně stejné úrovni. Překyselení organismu dnes řeší stále více lidí. Zajisté je to znatelný posun k lepšímu, pokud se zamýšlíme nad tímto problémem. Vše je umocněno každodenní dávkou stresu, který aktivně přispívá k překyselení organismu. Stále více se zamýšlíme nad množstvím konzumované kávy a do jaké míry nám působí další překyselení našeho organismu.

Víte, že pravidelné pití kávy chrání dokonce DNA v bílých krvinkách?

Podle vědeckého zjištění je prokázáno, že ti co vypijí ¾ litru kávy arabica denně, vykazují ve svých bílých krvinkách o 27% nižší četnost rozpadu řetězců DNA než ti, co pijí jen vodu. Viníkem rozpadu DNA v buňkách se označují volné radikály, které v těle přirozeně vznikají při metabolických procesech. Četnost samovolného rozpadu řetězců DNA v buňkách vědci přirovnávají k poměrně přesnému ukazateli zdraví organismu. Čím méně se tak stává, tím je člověk zdravější.

Milovníkům kávy řeší problém překyselení organismu spojení superpotraviny Ganodermy lucidum (Reishi) a káva arabica. To přináší zdravější a hlavně káva je zásaditá, jelikož je Ganoderma nejzásaditější superpotravina na světě, tudíž neutralizuje přirozenou kyselost kávy. Kávou od Organo™ dostanete mnohem zdravější verzi kávy, která navíc výrazně reguluje překyselení organismu.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *